diumenge, 26 de febrer del 2012

Els Pablos

Tres grups espanyols amb tres Pablos sensacionals!

El primer és el Pablo Peña, artífex dels sevillans Fiera. Una particular manera de cantar, lletres decididament "gamberras", disseny gràfic impecable i llicència Creative Commons. El seu concert a l'Heliogàbal d'ara fa gairebé dos anys ens va permetre comprovar a alguns que "el orden de los factores sí altera el producto".



El segon, el Pablo Peiró, baixista dels Betunizer. Des del dia de la meva descoberta, al Centre Cívic de Sant Feliu de Codines (anàvem a veure els The Forma), només els he pogut veure un cop més, però he trobat a faltar la cançó (!?) de crits guturals del Pablo... si és que existeix com a tal. El dia 9 hi seran al Let's Festival de l'Hospitalet.



I l'últim Pablo de la llista és el Pablo Román, també descobert semi-casualment el passat divendres al Sidecar. Tot i que l'objectiu era veure "La Débil", objectiu acomplert al voltant de les 00.00, vam aconseguir contenir la irresistible son de divendres nit i esperar pacientment el canvi d'instruments. La indumentària dels artistes em feia sospitar el pitjor i efectivament haig de reconèixer que l'estil musical que practiquen no es troba entre els meus preferits, però els Elastic Band van sonar grandiosament al Sidecar (millor que cap altre grup que hagi vist mai en aquesta sala). El vídeo és antic, i la formació d'ara ha canviat (Pablo Roman, Maria Sánchez y Jose Uribe), però com que pujàvem les Rambles taral·larejant el "Boogie beach days"... és el millor vídeo que he trobat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada