dijous, 3 de juny del 2010

Millora la teva comunicació

Vinc d'assistir a una Càpsula (miniformació de 3 hores de durada) que s'emmarca dins el programa Activa't per l'Ocupació que es realitza a l'edifici Porta 22 i que s'ubica dins l'edifici de Barcelona Activa a prop de Plaça les Glòries, a on es realitzen activitats relacionades amb l'ocupació i l'empresa.

El tècnic formatiu encarregat d'impartir la càpsula, a més de donar-nos eines i deures per millorar les nostres habilitats comunicatives i fer-nos experimentar mitjançant dinàmiques els postulats teòrics, ens ha recomanat alguns autors i llibres que ens aniran molt bé per profunditzar en el tema. Jo no he llegit cap, tot i que a algun autor ja el coneixia, però aquest mateix post em servirà de record per quan hagi de recuperar alguna d'aquestes recomanacions.

Allà van:

  • Paul Watzlawick "El arte de amargarse la vida": Certament m'ha sorprès la recomanació ja que jo ja tenia a casa Teoría de la comunicación humana i no és precisament un llibre accessible. Però, segons el formador, El arte de amargarse la vida és "apte per tots els públics" i molt recomanable, tot i que, si cliquem al link veurem que no tothom opina el mateix. Queda a la recàmera, com a llibre pendent.

Apuntats queden! Ara caldrà investigar quins estan a la nostra xarxa de biblioteques públiques i buscar un racó de temps per llegir algun.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada